Annonse


Netscape på norsk

Bull gjør dette i forbindelse med et prosjekt hos Sarpsborg kommune. Kommunen har valgt Netscape-Suitespot som plattform, og ønsker derfor også Netscape Communicator som nettleser, melder Bull.

– Flere kommuner og offentlige etater har samme behov som Sarpsborg kommune, og Bull kan nå tilby kunder en norsk versjon av Communicator, sier markedssjef Thomas Hagelid i Bull A/S.

Brukte Mozilla
Den frivillige organisasjonen Mozilla.org har utviklet et sett med verktøy som gjør det mulig å oversette komponentene i Netscape Communicator.

– Vi benyttet verktøyene mot et såkalt localization-kit som inneholder ressursene som må oversettes for å få Comunicator på et nytt språk. Via de ulike verktøyene jobbet vi direkte mot databasefiler, slik at ressursene settes i system for selve oversettelsesjobben.

– Samtidig utviklet vi en egen installasjonspakke gjennom Netscape Mission Control Desktop, som er et produkt som lar deg tilpasse en Netscape-installasjon, sier Thomas Aardal-Hansen, konsulent i internett-avdelingen hos Bull A/S.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse