Department of Future

Annonse


Tjener på fremtidens mobil

Department of Future

DOF (Department of the Future), Telias varemerke for avansert mobilkommunikasjon, tjener mer enn budsjettert. Inntektene av DOF kom i 1998 på 222 millioner svenske kroner (217 millioner norske kroner) mot 132 millioner svenske kroner (129 millioner norske kroner), heter det i en pressemelding fra Telia.

Det er ganske nøyaktig ett år siden Telia lanserte DOF som sin satsing på mobil kommunikasjon. Med DOF-abonnementet kan GSM-nettet kobles sammen med Internett.

Rett fokus
Selv om antallet DOF-abonnenter ikke er så høyt som Telia hadde regnet med, har ikke Telia noen grunn til å være misfornøyd.

– Tallene viser at vårt fokus på avanserte tjenester er lønnsomt. Internasjonalt ser vi flere strategiske handler mellom mobiltelefonforetak og dataforetak, sier Johan Eriksson forretningssjef for DOF.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse