Annonse


Enkelt på nett med USB

Løsningen er først og fremst utviklet for nettverk på mindre kontor og hjemmekontor. Dette er et marked som Cahners In-Stat Group mot slutten av 1999 venter vil omfatte over 102 millioner PCer.

Enkelt hjemme
– Hjemmenettverk krever svært enkle løsninger som har behov for minimalt med vedlikehold. Denne enkle USB-løsningen viser at 3Com har gjort hjemmeleksen sin, samtidig som de utvider sitt sortiment av innovative nettverksløsninger for hjemmemarkedet, sier analytiker Mike Wolf i Cahners In-Stat group i en pressmelding fra 3Com.

3Com USB Network Interface er en nettverksløsning basert på den nye USB-teknologien (Universal Serial Bus), som finnes på de fleste PC-er som er levert i løpet av de siste to årene.

Integrert pakke
Ved å benytte USB-uttaket kan en PC med Windows 98 tilknyttes et nettverk uten at man må åpne den for å installere et vanlig nettverkskort.

Annonse


3Com USB Network Interface selges som en integrert løsning – alt som behøves finnes i pakken.

USB-løsningen er fullstendig kompatibel med vanlige Ethernet-løsninger, og kommunikasjonshastigheten mellom PC-ene ligger på 10 Mbps.

Flere med hjemme-PC
– Nå som prisene på PC-er faller ser vi at stadig flere kjøper både sin andre og tredje PC til hjemmebruk, sier Roy Johnson, ansvarlig for 3Coms Home Networking Business Unit.

– 3Coms USB Network Interface er perfekt for hjemmet eller det lille kontoret, som behøver en Ethernet nettverksløsning for å koble sammen disse på. 3Com skal satse videre på både trådløse og trådbundne teknologier, for deling av ressurser i hjemmet, fortsetter Johnson.

Pris og pakke
Anbefalt utsalgspris er 560,- kroner (eksklusive moms). Produktet er leveringsklart i mars 1999.

Pakken inneholder:

 • USB-kabel for tilknytning til PC-er (stasjonære eller bærbare)
 • RJ-45, for tilknytning av standard UTP eller STP kabel til en 10BASE-T Ethernet-tilknytning.
 • Guide som ved hjelp av en “point-and-click”-installasjon, klargjør alt på noen få minutter.
 • Strømforsyning via USB-uttaket (det er ikke behov for en separat nettadapter).

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse