Annonse


Blir Opera kjøpt opp?

– Nei, det er nok altfor tidlig å snakke om noe oppkjøp, hvis det noen gang blir det, sier Jon von Tetzschner i Opera til ITavisen.

Typisk norsk?
– Møtet, som til sammen tok en halvtime torsdag ettermiddag, skjedde på initiativ av NHO, som ønsket at Morgridge skulle møte et typisk eksempel på norsk IT-bransje da han var her i landet?

– Men er det riktig å bruke Opera som eksempel? Er ikke dere egentlig et ganske utypisk eksempel på det som skjer her i landet?

– Jo, vi er nok et ganske utypisk selskap, blant annet fordi vi er kommet der vi er i dag helt ved hjelp av egne krefter – og vi står helt på egne bein. Men det finnes mange andre selskaper i Norge med gode ideer og produkter, men uten de mulighetene som vi har fått. Så vi er nok likevel et godt eksempel, sier von Tetzschner.

Annonse


Ukjent for IT-topp
– Kjente John Morgridge til Opera og det dere leverer?

– Nei, han kjente ikke selskapet eller nettleseren vår, noe som overrasket oss litt. Men han skjønte hva vi driver på med, og møtet ble en dialog; ikke noen ensidig presentasjon fra vår side. Så det var et givende møte, sa Operas Jon von Tetzschner om sitt møte med lederen for nittitallets mest suksessrike IT-bedrift.

Annonse