Annonse


Vekst for Nordic VLSI

– Et godt år med betydelig omsetnings- og resultatvekst, heter det i en melding fra adm. direktør Odd Rønning i Nordic VLSI.

Flere gjennombrudd
Selskapet har i løpet av året blitt omorganisert, og har i dag seks forretningsområder. Samtidig har de fått gjennombrudd på flere områder:

Blant annet er selskapets lenge varslede standardkomponent godkjent og satt i produksjon. De første leveransene til bedrifter startet opp i desember.

– Markedsaktiviteten er styrket for å utnytte forspranget i forhold til konkurrentene, melder Rønning.

Annonse


Gode inntektsmuligheter
Selskapet har i løpet av fjoråret også utviklet en plattform for konvertere fra analoge til digitale signalomformere. En amerikansk halvlederprodusent har allerede løst lisens for begge av Nordics produkter.

– Begge avtaler vil i tillegg til lisensinntekter gi muligheter for gode royalty-inntekter, melder selskapet.

Flere områder
Egenkapitalen for selskapet økte fra 38,7 millioner kroner til 51,3 millioner i fjor. Resultatet før skatt gikk fra 7.8 millioner kroner i 1997 til 14,3 millioner i 1998.

Nordic VLSI ble etablert i 1983 og har i dag 70 ansatte innen teknologi. Selskapet leverer elektroniske løsninger for en rekke forskjellige sektorer. Blant disse er: militær/telekom/bilindustri og forbrukerelektronikk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse