HP OfficeJet

Annonse


HP med ny alt-i-ett-maskin

HP OfficeJet

– Våre markedsundersøkelser viser at 80 prosent ønsker seg fargefaks, sier Jonas Lundegaard, nordisk markedssjef for alt-i-ett-produktene hos HP.

Tar mindre plass
Analytikerne hos Dataquest forventer at markedet for multifunksjons-, eller alt-i-ett-maskiner som HP nå kaller det, vil eksplodere i 2000-årene.

Dette er en effekt av at hjemmekontorene krever kontormaskiner som tar mindre plass.

Annonse


Fargefaks hvor som helst
Næringslivet foretrekker faks (til tross for e-post), fordi det er så enkelt å bruke. Fargefaks er en morsom ide. Problemet er bare at OfficeJet er den eneste fargefaks i verden!

Fargefaks-standarden ITU-T30E sørger imidlertid for at dokumentet kommer helskinnet fram, uansett hva slags faksmaskin (eller faksprogram) mottakeren bruker.

Svært enkel i bruk
Faksen er lett å bruke, men i OfficeJet 710 er de øvrige funksjonene faktisk like lett tilgjengelig: Du stikker bare dokumentet inn i maskinen og trykker på faks-, kopiér-, skann-, eller skann til e-post-knappen på maskinen, eller i vinduet som spretter opp på skjermen.

OfficeJet 710 mangler svitsj for automatisk veksling mellom faks og telefon, men det er neppe noe problem med ISDN-linje

OCR og zoom
OfficeJet-faksen fungerer selv om PC-en er avslått. For farger, må du slå på PC-en, og bytte den svarte blekkpatronen med HP PhotoREt-patron. OfficeJet 710 presterer utskrifter med 600 x 600 punkter i svart, og 600 x 300 i farger.

Normal utskriftshastighet er 3,5 sider per minutt i svart, og 1 side i farger. Papirmagasinet rommer 150, minnet 50 og arkmateren 20 sider.

Zoomen går fra 25 til 400 prosent. OfficeJet 710 følges av en lettversjon av bildebehandleren Adobe PhotoDeluxe og Caere OmniPage som leser tekst rett inn i tekstbehandleren.

Kompakt, praktisk og rimelig
OfficeJet 710 er på størrelse med en vanlig blekkskriver, og utvilsomt et svært praktisk produkt til 6.000 kr med moms.

– Mange bedrifter vil tilby alt-i-ett-maskinen i PC-pakkene som de nå tilbyr sine ansatte mot trekk i bruttolønn, sier produktsjef Morten Karlsrud hos HP Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse