Annonse


Krangel om teletilgang

– Det er alltid andre som vil investere i det dynamiske danske markedet, sier Trøjborg til danske Computerworld.

Tjener mindre
Tele Danmark og den danske Telestyrelsen har hatt flere kollisjoner i det siste. Tele Danmark tvinges nemlig til å åpne sitt nett for konkurrentene, i tillegg til at de må endre faktureringsrutinene sine. Dette medfører at de tjener mindre på de samme konkurrentene.

Telestyrelsen har to ganger tidligere tapt kamper i rettssalen mot Tele Danmark.

Konflikter
– Hvis man ikke holder avtaler blir konsernet tvunget til å investere mer i utlandet og mindre i Danmark, uttalte nylig adm. direktør Henning Dyremose i Tele Danmark til den danske avisen Computerworld.

Annonse


– Slikt biter ikke på meg. Hvis ikke Tele Danmark vil investere er det andre som er interesserte i å investere i det dynamiske danske markedet, sier den sosialdemokratiske forskningsministeren Jan Trøjborg til Jyllands-Posten.

Trøjborg varsler også sterk aktivitet fra Telestyrelsen i tiden fremover, og sier de har til oppgave å flytte grensene, slik at konkurransen vil øke.