Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gratis Office 2000

TELEGRAM: Bill Gates (bildet) og Microsoft har bestemt seg for å fortsette med veldedigheten. Nå gir de bort Office 2000, eller en rekke andre Microsoft-produkter til de som vil slå i hjel noen timer ved å svare på en undersøkelse.

Dersom du deltar i en brukerundersøkelse for Microsoft er belønningen enten Office 2000-pakken, eller to av en rekke frittstående Microsoft-produkter. Én betingelse er imidlertid at du bruker Office-produkter fra Microsoft i dag, melder CNET.

To-tre timer
En annen, kanskje ikke fullt så enkel betingelse er at undersøkelsen tar mellom to og tre timer å besvare. Og det er bare hvis du har relativt gode engelskkunnskaper.

Men det kan være verdt jobben. Office 2000-pakken kommer til å koste 799 dollar eller vel 6.000 norske kroner.

Annonse