Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Problemer med Windows 2000

TELEGRAM: Det ser ut til at Bill Gates (bildet) og Microsoft har fått flere problemer å stri med. Denne gangen har det dukket opp store feil i betaversjonen av Windows 2000. Nesten halvparten av programmene virker ikke.

Gates, Bill NY2

Hele 40 prosent av de gamle Windows NT-applikasjonene fungerer ikke med betaversjonen, melder PC Week Online.

Nok en utsettelse
Microsoft har utsatt lanseringen av den ferdige versjonen av Windows 2000 Beta 3 nok en gang. Nå er den «endelige» datoen i begynnelsen av april.

Datakonsernet hevder at utsettelsen ikke vil påvirke lanseringen av den ferdige Windows 2000 i slutten av året. De siste problemene med kompatibilitet har allikevel fått en del til å sette et stort spørsmålstegn ved tidsskjemaet.