Intensor stol

Annonse


Stolen gjør spillet levende

Intensor stol

Når du setter deg ned i den ”funky” purpur og grå Intensor-stolen foran PC-en, begynner den å vibrere i takt med lyden fra spillet.

Intensor har nemlig fem innebygde høyttalere i sete og rygg. Høyttalerne presterer 20 watt i hver av de 4 kanalene. I tillegg kommer 40 watt fra en ekstern basshøyttaler.

Heftige vibrasjoner
De som har testet stolen, sier at den fungerer fantastisk bra til skyte- og sportsspill. Stolen, bassen og subwooferen jobber sammen. De skaper en følelse av å være fullstendig innhyllet i spillet:

Annonse


Du kjenner vibrasjonene fra bilen når du kjører om kapp, og trykket fra kroppstaklinger i fotball og ishockey. Bomber og granater får kroppen til å riste, pistolskudd høres ut som virkelige skudd, og fuglekvitter i trærne omgir deg på alle kanter.

Dårlig egnet på kontoret
Intensor-stolen er imidlertid for dårlig polstret til å egne seg som en vanlig kontostol. Derfor må du flytte over i en annen stol hvis du skal surfe på nettet eller skrive brev.

Plasseringen av kontakter og brytere er heller ikke helt vellykket. Fordi både strømbryter og volumkontroll sitter i forkant av setet, er de lette å komme uforvarende borti.

Lyd fra PC, TV eller stereo
Stolen består av sete/rygg med forsterker, understell og subwoofer, som kan kjøpes hver for seg. Stolen koples til PC-en, eller til TV-en eller stereoanlegget.

Hele pakken koster samlet 4.500 kr i USA. Intensor produseres av BSG Labs.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse