Annonse


Slutt på SMS-smutthull

Hittil har enkelte mobiloperatører i utlandet sluppet gjennom tekstmeldinger til blant annet Telenor Mobils nett uten at det foreligger en samtrafikkavtale mellom operatørene. Dermed blir ikke kundene identifisert og tekstmeldingene slipper gratis gjennom.

Smutthull blir tettet
– Dette er et smutthull som det er i vår, og andre operatørers interesse å få tettet. Etter hvert som vi har gjort disse utenlandske operatørene oppmerksomme på problemet, har de reagert med å stenge ute trafikk for våre kunder, sier direktør Knut Oppegaard i Telenor i en pressemelding.

Målet har vært at den enkelte operatør selv skal bestemme om man ønsker å tilby gratis GSM tekstmeldinger via Internett.

Gratis allikevel
Telenor Mobil vil vurdere å åpne for gratis tekstmeldinger fra Internett-siden til egne mobilkunder, heter det i pressemeldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse