MP3 og Linux

Annonse


Linux hjelper MP3 inn i bilen

MP3 og Linux

Det hevder i det minste Wired News som forteller historien om Ryan Veety på 19 år som lenge lette etter en bil stor nok til å romme den hjemmelagede MP3-spilleren hans.

Mange lager spillere
Det har vokst opp et uformelt nettverk av folk som bygger sine mobile MP3-spillere selv, og programvaren de bruker til å hjelpe seg er i de fleste tilfeller Linux, melder Wired News.

Spesifikasjoner på web
Nettverket har kunnet vokse fordi entusiastene som bygger mobile MP3-spillere legger ut tekniske spesifikasjoner på sine hjemmesider. De hjelper også hverandre med å bygge spillerne.

Annonse


”Selvsagt kjører systemet på Linux!”, skriver Ryan Veety på sin hjemmeside og legger typisk nok i vei med detaljerte tekniske beskrivelser av hva han har måttet skaffe seg av utstyr og programvare for å bygge sin ”bil-MP3”.

Praktisk
Veety har plassert displayet der radioen pleide å være, mens selve panelet for valg av låter er plassert på armlenet mellom forsetene i bilen.

Veetys hjemmeside har adressen: www.ryanspc.com/carmp3/mp3player.html

Mer info kan også hentes fram fra: www.mp3car.com

Proff utgave i mars
Den mer profesjonelle delen av dataindustrien – i dette tilfellet representert ved datafirmaet Empeg – regner med å lansere MP3-spillere for bil i mars i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse