Annonse


De ansatte kjøpte Digi.no

Det har lenge vært kjent at Digi.no har vært på jakt etter mer penger. De tre store investorene i Digi.no, Mosvold-Farsund, Schibsted og Telenor Venture, har nå besluttet å gå ut fra selskapet og selger sine aksjer til de ansatte.

Refinansiert i oktober
I midten av oktober i fjor gikk de tre eierne med på en refinansiering i selskapet, men pengene fra den gang strakk åpenbart ikke til. For en uke siden kunne Finansavisen fortelle at det igjen var nødvendig med ny kapital, og styreformann Rune Rinnan bekreftet at det var aktiviteter på gang på eiersiden i selskapet.

-Vi jobber med forskjellige eierkonstellasjoner, sa han.

Onsdag ettermiddag var ikke Rinnan tilgjengelig for kommentarer.

Annonse


Leveraas redaktør
Nå er altså svaret kommer: Ingen nye eiere ville stille opp, de eksisterende storaksjonærene kaster kortene, og tilbake står de 15 ansatte.

Samtlige ansatte har frivillig gått med på en lønnsreduksjon og to – tre stillinger skal avvikles i samme prosess.

Samtidig kommer Pål Leveraas, en av de opprinnelige gründerne i Digi.no, tilbake som ansvarlig redaktør, etter en periode hvor medgründer Jens Kanden har fungert som både daglig leder og ansvarlig redaktør.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse