Annonse


Telia først i verden med HSCSD

Mobiloperatørene kommer til å kunne dra nytte av HSCSD-tjeneste på mange måter, mens brukerne først og fremst vil merke HSCSD på at dataløsninger går raskere – mye raskere.

Fire ganger raskere
For mobilbrukeren vil overføringshastigheten på dataløsninger med GSM gå opptil fire ganger raskere enn i dag.

En høyere overføringshastighet vil bety flere fornøyde kunder, utmerkede forretningstilfeller, og en åpning for flere og bedre applikasjoner for datakommunikasjon og nye teknologier som GPRS. Poeng som alle er viktig for operatørene, ifølge en pressemelding fra Telia.

– Denne nye funksjonen er en dal av vår anstrengelse for å øke GSM-nettets kapasitet for mobil datamultimedia. Fordelen med HSCSD er mange, men det er først og fremst hastigheten, enkeltheten og sparte kostnader som er det viktigste, sa Marketing Manager Fadi Pharaon i Wireless Datacom hos Ericsson.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse