Annonse


Ericsson velger e-handel

Samarbeidet, som skal bli verdensomspennende, starter i Sverige. Det danske selskapet Catalog International har ambisjoner om å være en av de ledende på markedet for profesjonelle løsninger til etablering og drift av Internett-basert handel.

Anerkjennelse
– Samarbeidet med Ericsson er en anerkjennelse av Catalog-produktene. Vår målsetting fra starten av har vært å tilby business-to-business e-handelsløsninger med full integrasjon til bedriftens eksisterende administrative systemer og databaser. Med Ericsson får vi en anerkjent internasjonal partner som er ledende på dette feltet, sier Jochum Kirsebom i Catalog International i Norge.

Avtalen betyr at Ericsson Business Consulting blir forhandler av Catalog Internationals løsninger, og at Catalog inngår som et hovedprodukt i Ericssons løsninger for e-handel. Ut over samarbeidsavtalen inngår Catalog-produktene også i en rekke av Ericssons egne handelsløsninger som er under utvikling.

Best i klassen
– Vår strategi er å samarbeide med “Best in Class”-bedrifter. Catalog lever opp til våre høye krav og forventninger til tekniske løsninger, kompetanse og evne til å bidra i våre interne og eksterne e-handelsprosjekter som ofte er integrerte i større løsninger, sier salgs- og markedsdirektør Gunnar Ivansson i Ericsson Business Consulting.

Catalog International ble etablert i København i 1995.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse