VersaSX

Annonse


Ultralett mobil-PC-kamp

VersaSXI følge en pressemelding fra Bull er flaggskipet Versa SX, fra Zenith Data Systems, basert på den nye generasjonen lynraske Mobile Pentium® II prosessorer fra Intel.

Lynrask
Denne prosessoren har en klokkefrekvens på hele 366 MHz.

I følge markedssjef Thomas Hagelid i Bull Norge skal maskinen være egnet både for forretningsapplikasjoner, eller grafikk og video.

– Med 366 MHz Mobile Pentium II prosessor fra Intel – med 256K L2 cache og 20 millioner transistorer på kortet – har man den datakraften man trenger både til tallknusing og jevn, flimmerfri videoavspilling.

Batteritid
Den nye Mobile Intel Pentium II 366-prosessoren optimaliserer batterilevetiden. Takket være “Quick Start” bruker prosessoren mindre energi på tomgang, og dermed også mindre energi når den er slått på. IT-avdelingen kan utføre fjernvedlikehold av hele flåten med Versa SX bærbare PCer takket være aktiveringen av “Wired for Management”-funksjonen (WfM), som er innebygd i Mobile Pentium II 366-prosessoren.

– Dette bidrar til å holde driftskostnadene nede, det øker produktiviteten per ansatt og forenkler administrasjonen av dataparken, hevder Hagelid.

Skjerm-løsning
Versa SX benytter (6,5mm) annengenerasjons skjermer fra NEC Corporation og en Trident Cyber grafikkakselerator med opp til 2MB SGRAM, som gir god 3D ytelse. Den kobles enkelt til LCD-prosjektorer via videoutgangen. Man kan velge mellom en 24X CD-ROM eller DVD-stasjon.

Versa SX leveres med Windows 98 eller Windows NT 4.0, og kommer komplett med hjelpeprogrammer, inklusive komplett Restore CD (brukes til å initiere systemkonfigurasjon). Versa SX er klar for PC 97, PC 98 og tilfredsstiller ACPI. Tastaturet er utstyrt med Euro-tast.

Versa LX
Versa LX er en standard profesjonell bærbar PC som tilfredsstiller behovet til de fleste brukere av bærbare PCer. Den leveres med Intel 300MHz mobil Pentium II prosessor og to forskjellige skjermstørrelser.

– Med Versa SX og LX kaster Bull seg inn i konkurransen på bærbare maskiner. Vi skal ut på markedet å utfordre Toshiba, Compaq, IBM og Dell. Vi har suveren teknologi, og ikke minst et service- og support apparat som vil støtte kundene våre”, sier Markedssjef i Bull A/S, Thomas Hagelid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse