Gates, Bill NY2

Annonse


Gates-video frigis

Gates, Bill NY2

Gates er av kommentatorer i saken beskyldt for å være unnvikende i sine svar i de deler av videoen som er vist i retten tidligere.

Nyhetsjakt
Dommer Thomas Penfield Jackson, som styrer saken mellom dataselskapet og myndighetene, har tidligere bestemt at alle vitneopptakene av Bill Gates skal være tilgjengelig for publikum.

Microsofts advokater anket denne avgjørelsen. Påstanden var at en offentliggjørelse kunne røpe forretningshemmeligheter. Nå har en appellrett avvist Microsofts protest. Flere av de største nyhetsbyråene har allerede bedt om å få en kopi av vitneavhøret.

I saken som USAs justisdepartement har reist mot Microsoft vitner ni av selskapets øverste ledere. Det har derfor vakt oppmerksomhet at verken Bill Gates, eller topplederen Steve Ballmer møter i retten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse