Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny direktør i PC-Systemer

TELEGRAM: Rune Falstad er fra 1.april 1999 ansatt som finansdirektør i PC Systemer Norge ASA.

Falstad har mer enn 20 års internasjonal erfaring fra ledende stillinger innen finans og økonomi i ITT, Unitor og CanArgo Energy. Han satt i ti av årene i konsernledelsen i Unitor.

– Jeg har stor tro på PC-Systemer Norge ASA. Med sin sterke teknologiske og finansielle base, ser jeg det som svært spennende å få være med på en videre utvikling av PC-Systemer – også internasjonalt», sier Rune Falstad i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyd med å få Rune Falstad med på laget i PC-Systemer Norge ASA. Hans mangeårige internasjonale erfaring innen finans og økonomi vil tilføre verdifull kompetanse til lederteamet i PCS, sier administrerende direktør Tom Scharning i PC-Systemer Norge ASA.