Nilsson, Sven-Christer

Annonse


Ericsson ofrer 11.000

Nilsson, Sven-ChristerProdukter med nytt teknologisk innhold som fører til drastiske endringer i arbeidsmetoder og produksjonsformer er, i følge en pressemelding fra selskapet, noen av grunnene til at Ericsson kommer med denne triste meldingen til sine ansatte.

Nye produkter
For å henge med i utviklingen kommer Ericsson til å satse på nye produkter innenfor Internett og mobiltelefoni. Det betyr også at den svenske mobilprodusenten er avhengig av personell som er i besittelse av kunnskaper på andre områder enn dagens ansatte.

– Teknologisk utvikling påvirker hele vår verdensomspennende organisasjon, fra produktutvikling til installasjon og vedlikehold. Dette stiller store krav til våre ansatte, sier Ericsson-sjef Sven-Christer Nilsson.

Usikker fremtid
I dag er det til sammen 104.000 ansatte i Ericsson, men 11.000 av disse går altså en usikker fremtid i møte.

Etter det ITavisen erfarer kan også ansatte i Norge bli berørt av oppsigelser.

– Vi skal gjøre hva vi kan for å hjelpe de som blir tvunget til å gå, lover Nilsson.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse