Annonse


Norsk nettselskap mot børs

Adm. direktør Bente Sollid i det nyfusjonerte NMS avslører at en børsnotering er på trappene. Børsnoteringen vil skje i etterkant av en fusjon eller oppkjøp utenfor Norge, melder Finansavisen.

I løpet av 1999
– Da NMS stod alene la de ikke skjul på at en børsnotering var en langsiktig målsetting, og det er for så vidt noe vi holder fast ved. Sannsynligvis vil det skje noe i løpet av de neste 12 månedene, sier Sollid.

Markedslederne NMS og Digital Hverdag slo seg sammen i fjor høst. Da dannet de det desidert største Internett-selskapet i Norge.

Blir kjøpt opp?
Før selskapet børsnoteres skal det utvides ytterligere. Sollid vil ikke gå i detaljer, men lar det skinne igjennom at et oppkjøp eller en fusjon utenfor Norge er på trappene.

Annonse


– Vi skal vokse enda mer. Det er en prosess vi er kommet langt i, sier Sollid til Finansavisen.

Satser på handel og intranett
Samtidig med vekstplanene for utlandet, blant annet gjennom samarbeidet Nordic Net-Partners, fases mange virksomheter i NMS ut.

– Vi skal bli mer fokuserte. Mer i retning av et konsulentselskap, sier Sollid, og drar frem elektronisk handel og intranettløsninger som to viktige områder, skriver Finansavisen.

Annonse