Annonse


Gigantkontrakt til Ericsson

Kontrakten er verdt hele 3,3 milliarder og nettverket som blir levert vil støtte et bredt spekter av tjenester – fra tale til datakom, inkludert IP-baserte tjenester.

Gjennombrudd
Avtalen representerer et gjennombrudd for Ericssons ATM produktlinje, inkludert skalerbar ATM-svitsj. Løsningen vil støtte all nasjonal, internasjonal og interkonnekt trafikk for BT. Den støtter også BTs planer for et integrert lav- og høykapasitets intercity-nettverk.

– Ordren er et gjennombrudd for Ericsson. Den er også et stort steg fremover i forhold til å koble sammen linjesvitsjet AXE-teknologi med datakomløsninger basert på ATM og IP, sier konsernsjef Sven-Christer Nilsson i Ericsson i en pressemelding.

Felles infrastruktur
– BT får nå en felles infrastruktur for tale og data, og får kun ett nett å drifte. Samtidig får BT en effektiv plattform for nye tale- og datatjenester, sier Thor Steffensen, som er ansvarlig for marketing i Ericsson Norge til ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse