Annonse


Rettssak mot Intel utsatt

I tillegg til tvang mot Intergraph, Digital og Compaq hevder som står nær FTC, at etaten etterforsker en større sak som kan være brudd på antitrust-loven. Denne loven er også Microsoft anklaget for å bryte.

Våt kinaputt?
Rettssaken som var berammet til 5 januar, ble først utsatt til 23 februar. Nå vil den tidligst begynne 9. mars. Mye tyder på at myndighetene ønsker å være best mulig forberedt for å unngå tilsvarende oppstyr som i den pågående Microsoft saken.

Investorene virker ikke skremt av myndighetenes juridiske forsøk på regulering av konkurransesituasjonen. Intel-aksjen har nesten doblet seg det siste halvåret. Verdien på selskapet er nå 1.7 billioner kroner, som tilsvarer cirka halvparten av Microsofts verdi.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse