Annonse


Trådløst for Gjensidige

Avtalen består av to Meridian 1 hussentraler med avansert callcenter-løsning (Symposium) og bærbare telefoner, samt drift og vedlikehold av løsningen, melder Telenor Bedrift.

Dobbelt trådløst
– Vi investerer i en trådløs løsning på begge våre telefonsentraler på Lysaker (i Drammensveien og Strandveien) slik at de vil fungere som beredskapsløsninger for hverandre. Dermed vil alle ansatte som har trådløse telefoner, være sikret hvis kritiske feilsituasjoner skulle oppstå, sier informasjonssjef Dag Krohn i Gjensidige.

Omsetningen på kontrakten er ca. 9 millioner kroner. Dette inkluderer utstyrsleveranse, samt årlig drifts- og vedlikeholdskostnader. Leveransene fra Telenor vil gå fortløpende og skal være avsluttet før 1. juni 1999.

Viktig kontrakt
I følge pressemeldingen er kontrakten med Gjensidige en stor og viktig avtale innen hussentraler for Telenor.

– Løsningen vil inngå som en del av Gjensidiges landsdekkende Vip Nett fra Telenor, sier Roar B von der Fehr, kundeansvarlig i Telenor.