SimCity 3000

Annonse


SimCity 3000 endelig klar

SimCity 3000

SimCity 3000 skulle ha debutert til julesalget, men lanseringen ble utsatt i siste liten. Interessen er enorm og forventningene store.

SimCity 3000 er nå definitivt blitt tredimensjonalt og hyperrealistisk. Her har du rollen som eneveldig ordfører med ansvar for å utvikle et lite samfunn til en rik og pulserende storby.

SimCity i klasseværelset?
Like før SimCity 3000 er klar i butikkene, lanserer spillselskapet Maxis den nye nettsiden www.simcity.com hvor alle kan spille en gratisversjon av SimCity Classic, simultatoren som startet det hele.

Annonse


Med den webbaserte simulatoren kan spillerne også chatte og utveksle tips samtidig som de konstruerer fantasibyer via nettet. Nettsiden har også tips til lærere som vil bruke SimCity 3000 i undervisningen.

Bygg egne skyskrapere
Når SimCity 3000 for Windows 95 og 98 lanseres 4. februar (for Mac til våren), åpner SimCity.com en rekke tjenester:

Spillere kan delta i konkurranser, utveksle strategier, bytte byer eller laste ned nye bygninger fra Maxis. De kan også bygge egne bygninger med verktøyet Building Architect Tool som gratis kan lastes ned fra nettsiden.

7 millioner eksemplarer
Bysimulatoren SimCity Classic ble lansert i 1989, mens oppfølgeren SimCity 2000 er fra 1993.

Spillselskapet Maxis, som eies av Electronic Arts, har til sammen solgt over 7 millioner eksemplarer av simulatorene SimCity, SimEarth, SimAnt, SimFarm og SimTower.

Annonse