Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slanker teleregninga

TELEGRAM: Fellesdata er en av de bedriftene som nå lar telefonsystem velge den billigste teleoperatøren. Divisjonsdirektør Olav Madland (bildet) i Alcatel Distribusjon skal levere telefonsystemet automatisk slanker telefonregninga.

Madland, Olav
Avtalen er verdt 12 millioner kroner, og varer over fem år. Den innebærer også at Alcatel overtar drift og vedlikehold av Fellesdatas interne telefonsystem.

Avtalen omfatter selskapets kontorer i Oslo, Horten, Molde, Stockholm og København. I tillegg til driftsavtalen kommer leveranser av nytt utstyr, melder nyhetsbyrået Newswire.

Vil bli størst
– Vi tar sikte på å bli en ledende operatøruavhengig leverandør av teletjenester innen dette nye markedet, sier Madland.

Tidligere i år har selskapet tegnet outsourcing-avtaler med Statoil, Posten SDS/Storebrand og andre større norske bedrifter.

Den nye avtalen med Fellesdata omfatter også videreutvikling av nye tjenester for Fellesdatas internasjonale Call Center.

Alcatel største konkurrent i dette markedet er Simens, som også leverer systemer for å utnytte teleliberaliseringen optimalt.

Stikkord: Mobil