AT&T - logo

Annonse


Gigantfusjon godkjent

AT&T - logo

360 milliarder kroner er AT&T villig til å gi for TCI, og nå har de fått grønt lys fra USAs justisdepartement, melder Computer Reseller News. En forutsetning er at TCI selger seg ut av telekonsernet Sprint i løpet av fem år. TCI sitter i dag med 23,5 prosent av aksjene i Sprint.

Modfører oppsigelser
De to konsernene meldte at de ville fusjonere i juni 1998. Men før dette kan bli en realitet vil USAs konkurransemyndigheter vurdere om en fusjon vil dempe konkurransen. Etter det siste vedtaket er det trolig at fusjonen blir godkjent. AT&T har allerede begynt å si opp ansatte, heter det i en melding..

AT&T hadde i fjor en omsetning på omlag 390 milliarder kroner, mens TCI omsatte for omlag 56 milliarder kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse