Annonse


Mer norsk tele til Israel

Sist uke feiret selskapet et gjennombrudd i Israel med en tilsvarende avtale verdt 20 millioner kroner. Begge kontrakter er gjort via Alcatels israelske partner Tadiran, melder Newswire i en pressemelding.

Befester posisjon
– Vi regner nå med å ha befestet vår posisjon i Israel, sier salgssjef Stein Torvet i Alcatel Telecom Norway.

De første terminalene under den nye rammeavtalen ble levert tidlig i desember.

Avtalen omfatter leveranser av 500 fiberoptiske linjeterminaler med en kapasitet på 16×2 megabit hver. Terminalene, som er konstruert for storbrukere og kan betjene 480 telefonsamtaler samtidig, oversetter elektroniske signaler fra telefon og data til fibernettet.

Terminalsystemet er utviklet for British Telecom (BT), som har kjøpt flere tusen terminaler.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse