Teletubbies

Annonse


Teletubbies på CD-rom

TeletubbiesVed å klikke seg inn i Tinky Winky, Dimpsy, Laa Laaa og Pos kuppelhjem, kan du bevege teletubbiene rundt. Du kan hoppe fritt mellom scenene, og du kan gjenta siste utførte med største letthet ved å trykke på en Teletubbi, som ivrig roper igjen!, igjen!

Syv aktiviteter
“Lek med Teletubbies” er en interaktive CD-ROM som inneholder sju forskjellige aktiviteter hvor BarneTV-figurene Teletubbies opptrer. Programmet kan utvikle følgende læringsområder: snakke og lytte, repetisjon av vers, gjenkjennelse av former og posisjoner, størrelser og mengder, romfølelse, følge mønster og utvikling av fantasi og kreativitet.

Stemmene til dukkene på “Lek med Teletubbies” CD-ROM er de samme som på TV. Svein Tindberg, Unn Vibeke Hol, Hans Petter Meirik og mange andre gir stemmer til teletubbiesenes fantasiland.

Litt for treg
CD-rom’en er lagt opp slik at små barn skal forstå og lære seg å bruke mus, men teletubbiene beveger seg alt for sakte i ønsket retning. Faktum er at det er vanskelig for selv en voksen å klare navigeringen tilfredsstillende. CD-ROM’en er ganske enkelt for treg i sin reaksjon på museklikket.

Og-, barna mister veldig fort interessen. Konklusjonen er klar, Teletubbiene klarer seg best på TV, selv om “Lek med Teletubbies” kunne vært verre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse