Lill-Ann/mobil

Annonse


RingKontant ble gratis

Lill-Ann/mobilPå grunn av stor ringetrafikk etter et formidabelt salg av kontantkort til mobiltelefon, har Telenor Mobil vært nødt til å la enkelte kunder ringe gratis, melder Dagbladet.

Takler ikke trafikk
Normalt sendes alle RingKontant-samtaler via en egen node (en slags RingKontant-sentral) i Telenors mobilnett. Men denne noden har ikke taklet den enorme økningen i ringetrafikken den siste tiden. Så for å slippe sure kunder som ellers ville opplevd kø og ringeproblemer, har Telenor latt en del samtaler gå utenom noden, opplyser Trond Wiborg i Telenor Mobil til ITavisen.

Dermed har kundenes RingKontant-kort ikke blitt belastet for enkelte samtaler – de har ringt gratis.

Skal revurdere
Men etter at det nå har blitt kjent at du som RingKontant-kunde faktisk kan oppleve å ringe gratis enkelte samtaler, frykter Telenor Mobil for at ringetrafikken kan ta helt av. Derfor vil mobilselskapet allerede førstkommende uke revurdere “gratis-ordningen”.

– Vi skal vurdere situasjonen i løpet av noen dager, og vil trolig begynne å ta betalt for alle samtaler igjen i løpet av uka, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Hegg Gjølme til Dagbladet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse