ericssonSH888.jpg

Annonse


Nytt program hjelper mobilen

ericssonSH888.jpg

Tsjekkerne har tradisjoner på å være dyktige innenfor mekanikk og teknikk, og kanskje er det noen av disse tradisjonene som nå videreføres av den tsjekkiske programvareprodusenten Tiny Software.

Videresende e-post
Det svenske tidsskriftet Nätverk Kommunikasjon gir i det minste svært rosende omtale til programvaren Follow Me! fra dette selskapet.

Follow Me! er rett og slett et program som tillater brukeren å videresende e-post fra datamaskinen til mobiltelefonen. Programmet aktiveres og kontrollerer så e-postkontoen regelmessig. Er det nye beskjeder videresendes de og når mobiltelefonen nærmest umiddelbart.

Annonse
Valgmuligheter
Men det stopper ikke der. Ønsker brukeren å lese hele beskjeden, ruter programmet meldingen direkte til hans eller hennes mobiltelefon. Vil vedkommende ikke lese hele beskjeden kan systemet programmeres slik at man bare får tittelhodet.

Den som frykter tunge vedlegg behøver ikke være redd, programmet kan innstilles slik at vedleggene blir liggende igjen på brukerens datamaskin. Systemet kan også programmeres slik at bare enkelte beskjeder når fram til brukerens mobiltelefon, for eksempel meldinger fra sjefen eller kjæresten.

Mulighetene er mange og konfigureringen ikke særlig vanskelig, skriver Nätverk.

To versjoner
Programmet fungerer både i nettverk og enkeltmaskiner og er utviklet i to versjoner: Selv om brukerens GSM-operatør ikke kjører e-post til SMS-gatewayen, kan man bruke modemversjonen av Follow Me!. Denne kommuniserer direkte med SMS-senteret til brukerens GSM-operatør.

Programmet koster ca 250 kroner for en bruker. Lisens for 20 brukere koster omtrent ti ganger så mye.

Follow Me! kan hentes fra www.tinysoftware.com/download.html

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse