Annonse


Årets nettverksteknologi

Gemsys leverer trådløse dataløsninger for ulike formål fra Aironet og RadioLAN.

Fascinerende løsning
RadioLAN har en fascinerende løsning for nettverk i kontorer. En basestasjon, PC-kort og antenner er alt som skal til før man kan ha opp til 128 brukere trygt på nett. Det spesielle med akkurat denne løsningen er at hver bruker får 10 megabit/s til sin disposisjon. Dette står i sterk kontrast til produktene som er basert på standarden 802.11. Der får brukerne dele på om lag tre megabit/s.

Nå er det selvsagt også fordeler med produkter basert på standarden, blant annet at det er teoretisk mulig å blande produkter fra ulike leverandører. Likevel holder vi en sterk knapp på RadioLAN-teknologien, som gir den kapasiteten et kontorlandskap trenger.

Flere aktører
En annen aktør i markedet for trådløse nettverk, er den svenskeide Upgrade, som tilbyr produkter fra blant andre israelske Breezecom. På lokalnettsiden er dette produkter basert på den ferske 802.11-standarden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse