Annonse


Gratis regneark for Linux

Operativsystemet vinner nye brukere hver dag. Etter hvert som stadig flere programmer blir tilgjengelig, ruller snøballen desto raskere. Ulike anslag tyder på at snart 10 millioner velger “alternativet” Linux.

Samlet mot Microsoft
Datagiganter som Computer Associates, Oracle og IBM støtter det nye operativsystemet som et mottrekk mot Windows-monopolet.

Samtidig som Corel åpnet for gratis nedlasting av Word Perfect 8, lanserte Investment Intelligence Group System i Kansas/USA, en ny versjon av Wingz og Wingz Professional regneark.

Programmet kan brukes til avanserte Statistiske og finansielle utregninger. Applikasjonene er kompatible for Windows, UNIX, LINUX og Macintosh brukere.

Webtjener krasjet
I følge deres markedssjef Sean Staggs har programmet vært på markedet i flere år, men den nye versjonen ble ikke sluppet gratis før i går. Etterspørselen har vært upåklagelig.

– Serveren falt sammen etter at haugevis av Linux-fan benyttet muligheten til å teste programmet. Vi fikk tjenesten på beina utover dagen, og regner med mange nye brukere i løpet av helgen, sier han til ITavisen.

Staggs forteller at programmet ikke vil bli en direkte konkurrent til Microsoft Excel, men gjør Linux mer attraktivt som operativ system.

Programmet kan lastes fra: http://www.wingz-us.com/wingz/index.html

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse