Philips Onsis

Annonse


Årets trådløse telefon

Philips Onsis

Årsaken til at nettopp disse to ligger i teten, tett fulgt av Philips Onis Memo, er først og fremst at de alle har lang tale- og ventetid i tillegg til å ha mulighet til å skrive inn navn i telefonboka.

Prisen teller mye
Onis kan i standardutgaven ligge i en uke før den må lades igjen. Siemens 2010 med Comfort-handsettet takler omtrent det samme, men da må det kjøpes inn andre batterier.

Onis Memo er storebroren til Onis og har – som navnet antyder – telefonsvarer og noenlunde likt utseende. I tillegg kan man se innkommende numre og få høyttalende telefon. Den er selvsagt også dyrere.

Annonse
Den lave prisen er helt klart en av årsakene til at seieren gikk til Onis. Hadde ikke prisen spilt noen rolle, ville kanskje Bang&Olufsons nye trådløse vunnet. For B&O-fantastene er dette det klare valget. Også denne telefonen har tekstbasert display.

God industridesign
En av fordelene med Onis, er at de har spandert en stor flate med mange hull over høyttaleren. Mange av konkurrentene har bare en liten åpning til lyden.

Med Onis kan man dermed slenge telefonen til øret og ha god lyd med en gang, mens mange konkurrenter er avhengig av at du “treffer” øregangene skikkelig med det lille hullet der lyden kommer ut.

Dette er et kjent og uforståelig designproblem ved mange mobiltelefoner også.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse