Annonse


Årets nettverksprodukt

Det er faktisk snakk om et hjelpemiddel som vil gjøre mange nett enklere og rimeligere. Samtidig vil ikke stemmekvaliteten bli merkbart dårligere enn det man er vant til fra de tradisjonelle teleleverandørene.

Derfor er det kommet en mengde produkter for konvergens mellom tele og data det siste året – og det kan være vanskelig å velge ett spesielt som utmerker seg mer enn andre.

Konvergens
Men 3Coms Pathbuilder S200 Voice Access Switch (VAS) plasserer seg midt i hovedstrømningene av konvergensprodukter: Det er en svitsj beregnet på små og mellomstore bedrifter som vil rasjonalisere nettet sitt:

Annonse
S200LD med fire porter skal plasseres på avdelingskontorene for å kommunisere med S200HD, med 62 porter, på hovedkontoret.

Velg bruk
Begge enhetene gir brukerne valget mellom VoIP (Voice over IP) eller VoFR (Voice over Frame Relay), med kompresjon ned til 5,3 Kbits pr sekund.

De gir ekkokansellering, deteksjon av stemme og dynamic cell packet transport, en protokoll som gjør at pakker som inneholder stemme får fortrinnsrett foran rene datapakker i nettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse