ALcatel One Touch Com

Annonse


Mobiltelefonen som gjør alt

ALcatel One Touch Com

One Touch Com gir deg det du trenger for å ta med kontoret hvor som helst. Tilgang til kontakt- og telefonregister, kalender, dataoverføring, notatblokk og GSM-telefon. Det er vel ingen grunn til å ha et kontor lenger, når det finnes så mye fint i den lille maskinen.

Noen problemer
Allikevel er ikke alt bare fryd og gammen. Det er tross alt ikke den enkleste sak i verden å skrive notater på det lille elektroniske tastaturet. Man sitter med en liten penn og skal prøve å markere bokstaver man nesten ikke ser med det blotte øye.

Ellers sliter man med å sette opp e-post. Det følger med en ”enkel” bruksanvisning, men det tok allikevel en stund før den første beskjeden tikket inn. Og da hadde vi allerede snakket med nettleverandør og IT-ansvarlig flere ganger. Bonusen er at når det først er gjort, da trenger man aldri å gjøre det igjen.

Annonse


Dette funker
Alcatels One Touch Com er et godt valg dersom man skal ha en kombinert telefon og lomme-PC. Kosmetisk er det fremdeles litt å gå på, men alt i alt er dette en telefon som kan hjelpe de fleste.

Den fungerer som den skal og det er jo det som er viktigst.