Motorola CD920

Annonse


Årets mobiltelefon

Motorola CD920

Motorolas tobåndstelefon (dual band) kommer både med (cd920) og uten (cd930) den velkjente Motorola-klaffen. Denne mobiltelefonen mangler riktignok infrarød overføring, men har vibrasjonsringing (VibraCall) og muligheter for opptak av tale som standard.

En vinner
Motorola cd920 er verken lettest, billigst eller minst. Men Motorola kombinerer på denne modellen vekt, pris, størrelse, design, ytelse og funksjonalitet på en måte som konkurrentene bare kan misunne dem.

Derfor vinner den da også Telecom Revys mobiltelefontest, som også er Nordens største sammenligning av mobiltelefoner.

Annonse


Som en såpe
cd920/930 passer like godt i lomma som i det medfølgende praktiske beltehylsteret. Det moderne designet er utradisjonelt – ovalt og såpeformet. Menysystemet er rimelig brukervennlig, og batteriets lyttetid (standby) er oppgitt til 100 timer (testet til 98 timer). Vekten er 145 gram.

Hvis man skal utsette noe på Årets mobiltelefon må det være at cd920 gir en følelse av plastikk. Finishen kunne med andre ord vært hevet.