Annonse


Nett gir lunsj med kjendis

Online Club hevder at auksjoner ventes å bli det neste store satsings- og suksessområdet på Internett.

Følger med automatisk
Ny programvare sørger for at man kan gi bud direkte på nettet og så få tilbakemelding hver gang det kommer inn bud fra andre som er høyere.

Hvis man ikke har anledning til å følge med, kan budgiver definere et maksimumsnivå og være med i budrundene helt til dette nivået er overskredet.

Innvier auksjonssider
Internett er med andre ord et ideelt medium for auksjoner. Det er sannsynligvis noe av drivkraften bak auksjonen Online Club har satt i gang til inntekt for Frelsesarmeen.

Annonse


Firmaet innvier i hvert fall sine auksjonssider med denne veldedighetsaksjonen. Mulighetene ved Internett-auksjoner blir gjort kjent og folk får øynene opp for hvor enkelt det fungerer.

Lunsj med Wenche Foss
Som budgiver kan du by på lunsj med diverse kjendiser. Wenche Foss, Arne Hjeltnes og Siv Jensen er blant attraksjonene. Mandag formiddag er det imidlertid kun kommet inn bud på lunsj med Wenche Foss.

Det kan se ut som om det ikke blir kjendisene som sørger for de største inntektene til Frelsesarmeen.

Materialistiske nordmenn?
Kanskje er nordmenn materialistiske i disse førjulstider? En Nokia-telefon av typen 8810 og en weekend-tur til London for to tiltrekker seg foreløpig flere bud enn kjendisene.

Men kanskje en lunsj med Wenche Foss ville være den ideelle julegave til far?

Slik gjør du
Gå inn på hjemmesiden til Online Club og velg auksjon. Velg deg så ut det objektet du vil by på og registrer deg. Straks registreringen er bekreftet via e-post er det bare å begynne å by.

Budgiver blir oppdatert kontinuerlig via e-post, men kan også følge med på Internett selv. Ved automatisk budgivning blir budet hevet med det minste tillatt beløp hver gang budet overbys. Maksimumsgrense setter budgiver selv.

Her kan hjelpe Frelsesarmeen: www.olc.no/cgi-bin/varemagasin.storefront