Annonse


Gjør PC-en skuddsikker

– Vi er leveringsklare like over nyttår, sier Henrik Amundsen Vaage hos Symantec Norge.

Krasjer ikke
Det er bare fire måneder siden Symantec lanserte programpakken SystemWorks, som samler og integrerer en rekke verktøy. Nå blir System Works også utstyrt med diskrenseren Norton CleanSweep og en oppgradering til CrashGuard 4.0. Det sistnevnte beskytter maskinen mot krasj.

Norton-verktøyene beskytter mot virus, systemkonflikter og andre ”angrep” – PC-en blir så godt som skuddsikker!

Annonse
Rikholdig verktøykasse
SystemWorks inneholder Norton Utilities 3.0, Norton AntiVirus 5.0, Norton CrashGuard 4.0, Norton Web Services (6 måneders abonnement på oppdateringer av antivirus m.m.), pcAnywhere Express (fjernstyringsprogram), WinFax Basic Edition (faksprogram), Visual Page 2.0 (webutviklingsverktøy), Norton Mobile Essentials (mobilPC-program), Norton 2000 BIOS Test & Fix, samt Norton Secret Stuff.

Nå legges også Norton CleanSweep i pakken.

Proffversjonen kloner
Symantec leverer dessuten en proffutgave av SystemWorks som nå blir oppgradert med Norton 2000 og Norton Ghost, i tillegg til programmene i standardpakken.

Norton 2000 analyserer og korrigerer år 2000-problemer, mens Norton Ghost kloner harddisker.

Senker prisene
I USA senker Symantec listeprisen på SystemWorks fra om lag 750 til 500 kroner, og tilbyr oppgradering for en billig penge.

– I Norge koster både standard- og proffpakken 1100 kroner. Nå senker vi prisen på standardpakken med 150 – 200 kroner, og tilbyr gratis oppgradering til de som nylig har kjøpt. Prisene på oppgradering er ikke klare ennå, sier Henrik Amundsen Vaage hos Symantec Norge.

pcAnywhere selger mest
I følge PC Data, er Norton SystemWorks det fjerde mest solgte dataprogrammet i USA.

På det norske markedet er bestselgeren til Symantec programmet pcAnywhere, fulgt av Norton Antivirus og Norton Utilities. De to første er oversatt til norsk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse