Annonse


Avansert nettrafikk

I en pressemelding fra Olicom annonseres bransjens første Asynchronous Transfer Mode (ATM) adapter som støtter ATM Forums ABR-spesifikasjoner (Available Bit Rate) for avansert trafikkstyring. ABR-spesifikasjonene vil gi nettverksansvarlige avgjørende forsikring om driftssikkerhet ved bruk av ATM i bedriftens datanettverk.

Oppfyller nye krav
Olicoms nye RapidFire 616x ATM-adaptere er blant de første på markedet som oppfyller PC98- og Server98-spesifikasjonene, og som har full støtte fra Winsock2. Dette gir applikasjoner på lokalnettet adgang til optimal utnyttelse av ATM.

ABR er en intelligent kontrollmekanisme, som konstant forsøker å forbedre overbelastning overalt i ATM-nettverket. ABR i nettverksadapteren er av avgjørende betydning for avansert trafikkstyring på tvers av nettverket.

Håndterer trafikk
Olicoms nye ATM-adaptere støtter begge metodene for ABR flytkontroll, Explicit Forward Congestion Indication (EFCI) og Explicit Rate (ER). ABR/ER er den nyeste og mest effektive metoden for trafikkstyring.

Annonse
Den er designet for å kunne håndtere vanlig lokalnettrafikk og sikrer integrasjon av ATM og tradisjonelle Ethernet- og Token-Ring nettverk.

Ledende
Olicom er ledende på verdensbasis innen utvikling, fremstilling og markedsføring av høyst pålitelige high-end nettverksløsninger for større virksomheter.

Olicoms produkttilbud dekker Token-Ring, Fast Ethernet og ATM teknologier.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse