Annonse


Les smartkort på PC-en

Bull hevder i en pressemelding at deres nye smartkortleser SmarTLP3 for PC, løser dette problemet. Kortleseren installeres med ”Plug and Play” i Windows. Den er liten og nett, enkel i bruk og beregnet på massemarkedet.

Bedre sikkerhet
– Denne løsningen muliggjør det sikkerhetsnivået som er nødvendig for prosessering av sensitiv informasjon, sier David Levy, General Director for Bull SmartCards & Terminals i en pressemelding.

Du kan bruke SmarTLP3 til å:

 • Autentisere kortholderen i forbindelse med elektronisk handel
 • Sikre meldingsintegriteten ved behandling av E-post
 • Sikre aksess til Microsoft programvare som Internett Explorer 4.0, Outlook Express og Netlogon NT5

  Kortleseren brukes også innen PC- og smartkortkompatible applikasjoner som er utviklet med Bulls Smart Builder og Crypto Builder.

  Annonse
  Enkel i bruk
  SmarTLP 3 kobles rett i seriellporten, har driver inkludert i Windows NT5 og er derfor klar til bruk. Drivere for NT 4, Windows 95 og Windows 98 kan lastes ned gratis fra www.cp8.bull.net

  Gruppe etablert
  I mai 1996 ble det etablert en arbeidsgruppe bestående av de største leverandørene innen microcomputing og smartkort – deriblant Bull. Gruppens mål var å utvikle spesifikasjoner som skulle løse problemer forbundet med interoperabilitet.

  Som navnet antyder, forutsetter PC/smarkort-løsningen et ikke-proprietært interface, som gjør at en PC-basert applikasjon kan kommunisere med smartkortlesere og smartkort. I desember 1997 ble versjon 1.0 av disse spesifikasjonene lansert.

  Ledende
  Bull Smart Cards & Terminals hevder å være ledende innenfor området sikring av finansielle transaksjoner. Bull utvikler globale smartkortbaserte løsninger for bank/finans, lojalitet, transport, telekommunikasjon, helse og andre applikasjoner.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse