Annonse


Nordmenn har nettmani

Det er selvfølgelig vanskelig å si om det er galskap som gjør at nordmenn tegner Internett-abonnement som aldri før, eller om det teller inn at Telenor Nextel gir PC-forhandlerne provisjon hver gang de selger en PC med 12 måneders abonnement inkludert i prisen. Faktum er i alle fall at Nextel selger abonnement som aldri før.

For tidlig
– Jeg er nesten litt nervøs over veksten, sier administrerende direktør Morten Lundal til ITavisen.

– Vi har hatt et kraftig press i høst, både fra helt nye Internett-brukere og fra kunder som skifter leverandør. Resultatet er at vi i slutten av november fikk registrert kunde nr. 250 000, et tall vi egentlig hadde regnet med vi først skulle nå de siste par ukene før jul.

Internett-mani
Med dette tallet har Norge enda engang vist at landet ligger helt på topp når det gjelder Internett. Vi nærmer oss nå mer enn 400.000 private Internett-brukere, i tillegg til alle dem som er koblet opp via bedrifter, organisasjoner og læresteder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse