Annonse


Ring rett fra nett

Telenor Media tilbyr Gule Sider på Internett, mens Telenor Nextel har en lukket tjeneste med Hvite Sider for sine medlemmer. Hensynet til personvern gjør at Hvite Sider ikke er en åpen tjeneste tilgjengelig for alle Internett-brukere.

Begge tjenestene vil bli tilgjengelige for Nextels telefonabonnenter, siden Interfon PC i første omgang er en tjeneste som er forbeholdt selskapets Totalkunder.

Spennende tjeneste
– Vi synes dette er en spennende tjeneste. sier informasjonsdirektør Sissel Faller i Telenor Media til ITavisen.

– Vårt opplegg er at annonsørene i Gule Sider skal få adgang til den fordi det forenkler kommunikasjonen fra brukerne til annonsørene. Men for øvrig er jo «Klikk & Ring» først og fremst en Nextel-tjeneste.

Annonse
Tilgjengelig for alle
Faller regner med at Gule Sider etterhvert vil bli gjort tilgjengelig for alle de tjenesteleverandører som ønsker å tilby en tilsvarende tjeneste.

– Vi er i en annen situasjon enn Telenor for øvrig, siden vi samarbeider med alle operatører og tjenesteleverandører. Gule Sider skal være en altomfattende tjeneste. Ikke en konkurransetjeneste, sier Faller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse