Tele Danmark (logo)

Annonse


Tele Danmark ser på Telenor

Tele Danmark (logo)Etter at planer om et samarbeid med Telia stoppet opp, har det vært spekulert i andre samarbeidspartnere for Telenor. Ikke minst vil planene om en delprivatisering vekke interesse hos andre teleoperatører.

Strategi-drøfting
Tele Danmark vil drøfte sin strategi i forhold til Telenor de neste ukene, melder den danske næringsavisen Børsen. Konsernet vil deretter overveie konkrete vedtak.

– Telenor er jo en partner, og vi skal se nærmere på hvordan vi skal utvikle samarbeidet, men der er ikke tatt noen beslutning ennå. Vi vil ta stilling i den nærmeste fremtid, sier direktør Gøran Ek i Tele Danmark International til Børsen. Ek har Sverige og Holland som sine områder.

Tele Danmark og Telenor er for øvrig begge deleiere i det svenske selskapet Telenordia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse