Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Jenter velger e-postkort

TELEGRAM: Den norske og internettbaserte postkorttjenesten www.interkort.no har i løpet av det siste halvåret opplevd en sterkt økende interesse fra jentene.

jenter&data

Stadig flere jenter registrerer seg på denne gratistjenesten, skal en tro pressemeldingen fra interkort. I løpet av oktober/november utgjorde jentene hele 54% av de nyregistrerte medlemmene. Samlet sett utgjør jentene 49,8% av halvårets medlemsvekst.

21.000 medlemmer
I løpet av oktober 1998 ble det sendt like under 19.000 elektroniske postkort. Sammenlignet med oktober 1997, innebar dette en syvdobling i antall sendte kort.

I løpet av halvannet år på nettet har www.interkort.no passert 21.000registrerte medlemmer. Dette innebærer gjennomsnittlig 1,6 nye medlemmer hver eneste time, døgnet rundt – i hele perioden.

Satser mer på jenter
Blant medlemmene som registrerte seg fram til mars 1998 utgjorde jentene kun 11 prosent. Dette var langt fra den fordelingen de ønsket seg, og i april 1998 ble tjenesten bygget om.

For å tiltrekke seg flere jenter har interkort satset på følgende forbedringer: En åpen tjeneste som gjør det mulig å teste www.interkort.no før du eventuelt velger å registrere deg som medlem.

I april lanserte interkort også et eget og forbedret registreringssystem, noe som gjør at det kun tar et par minutter å bli medlem. Samtidig ble det lansert animerte postkort, og hyppigere oppdateringer av både sidene og postkortmotivene.