jenter&data

Annonse


Jenter velger e-postkort

jenter&data

Stadig flere jenter registrerer seg på denne gratistjenesten, skal en tro pressemeldingen fra interkort. I løpet av oktober/november utgjorde jentene hele 54% av de nyregistrerte medlemmene. Samlet sett utgjør jentene 49,8% av halvårets medlemsvekst.

21.000 medlemmer
I løpet av oktober 1998 ble det sendt like under 19.000 elektroniske postkort. Sammenlignet med oktober 1997, innebar dette en syvdobling i antall sendte kort.

I løpet av halvannet år på nettet har www.interkort.no passert 21.000registrerte medlemmer. Dette innebærer gjennomsnittlig 1,6 nye medlemmer hver eneste time, døgnet rundt – i hele perioden.

Annonse
Satser mer på jenter
Blant medlemmene som registrerte seg fram til mars 1998 utgjorde jentene kun 11 prosent. Dette var langt fra den fordelingen de ønsket seg, og i april 1998 ble tjenesten bygget om.

For å tiltrekke seg flere jenter har interkort satset på følgende forbedringer: En åpen tjeneste som gjør det mulig å teste www.interkort.no før du eventuelt velger å registrere deg som medlem.

I april lanserte interkort også et eget og forbedret registreringssystem, noe som gjør at det kun tar et par minutter å bli medlem. Samtidig ble det lansert animerte postkort, og hyppigere oppdateringer av både sidene og postkortmotivene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse