Annonse


Får gratis Internett

Det er tellerskrittene for å ringe Image Scandinavias aksessnummer som skal skape millioninntektene, forteller Berlingske Tidende søndag.

Uavhengige, danske teleoperatører har samtrafikkavtaler med Tele Danmark. Disse avtalene gjør det vanskelig å tjene penger på vanlig teletrafikk, men det er gode penger å tjene på at folk ringer opp Internett-nummeret.

Fem øre minuttet
– Vi tjener omkring fem øre i minuttet når folk ringer oss opp, og når vi neste år regner med at kundene er koblet opp i om lag en milliard minutter, betyr det en inntekt på 50 millioner kroner, sier Frank Rasmussen, direktør for Image Scandinavia, til den danske avisen.

Rasmussen mener det er godt mulig å tilby høykvalitets Internett-aksess for den summen. Image Scandinavia er allerede blant de billigste teleoperatørene i Danmark, i følge en undersøkelse fra Telestyrelsen.

Annonse
Konkurrentene
Image Scandinavias konkurrenter er oppmerksomme på at utviklingen går mot at man i høyere grad skal tjene penger på minutter enn på abonnement.

– Vi har ingen konkrete planer om å gjøre som Image Scandinavia, men arbeider med flere modeller, sier markedsdirektør Steen Bindslev i Tele Danmark.

– En modell kunne være at Internett-aksessen ble en del av det alminnelige telefonabonnementet, sier han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse