Hjemmenett

Annonse


Hjemmenett endelig hjemme

HjemmenettDa ITavisen skrev om Hjemmenett 16. november håpet redaktør Nina Furu at tjenesten ville være tilgjengelig den samme dagen. Det tok 10 dager til, men nå kan redaktøren puste lettet ut – inntil videre.

Flyvende tannbørster
Noe av grunnen til de voldsomme forsinkelsene, skyldes stor fokus på fancy effekter. Alt fra tannbørste reklame som flyter rundt på skjermen, til video-snutter med snowboard-spill.

Rullegardin menyene minner mye om et juletre, med forgreninger til de mest detaljerte interesseområder. Så langt vi kan se, fungerer det meste for Explorer 4.0, mens Netscape ikke takler tjenesten like godt. I tillegg bekrefter redaktøren at forsiden kunne vært mer brukervennlig.

Ikke for alle
Med avanserte animasjoner og videoklipp, kreves det sitt av både maskin og linjekapasitet.Tjenesten er rettet mot privatbrukere, som gjerne sitter med et telefonmodem på 28 k, kan de tunge effektene fort bli mer tidtrøyte enn underholdning.

Tjenesten er heller ikke tilgjengelig for deg med 3.0 versjon av Explorer eller Netscape. Dette utelukker om lag 50 prosent av Norges internettbefolkning.