Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spar penger med e-post

TELEGRAM: Har du problemer med at e-posten bruker for mye kapasitet på nettverket ditt? Eller synes du at det tar for lang tid å laste ned e-posten? NettPost hevder de har programmet som løser problemene.

Programvaren MaX Compression fra C2C Systems Ltd komprimerer automatisk alle e-post vedlegg i Microsoft’s e-post systemer med standard ZIP-teknologi.

Sparer tid
– Den største fordelen vil være tidsreduksjonen på overføring av post når man sender og mottar e-post via oppringte linjer, sier daglig leder Arve Lien Nielsen hos NettPost AS.

Programmet integreres «usynlig» inn i brukerens e-post klient, og all intern e-post trafikk vil automatisk komprimeres med brukerens egen prosessor slik at all trafikk mellom e-post klient og server er komprimert.

Sparer penger
Ved sending av e-post til eksterne forbindelser f eks via Internett, kan man velge om vedleggene skal være komprimert til ZIP- eller EXE-format, eller om de skal sendes ukomprimert.

– For større bedrifter vil redusert behov for båndbredde mellom avdelinger bety store kostnadsbesparelser – spesielt på internasjonale tilknytninger hvor trafikkapasiteten er høyt priset, sier Nielsen.