Nokia 8810 kort

Annonse


Telenor løser postproblemer

Nokia 8810 kort

Når det gjelder SMS-systemet, så har Telenor hatt noen tekniske problemer. Dette skal rettes opp i løpet av torsdag, og som følge av dette kan noen meldinger bli forsinket. Men i løpet av torsdag kveld skal systemet være friskt igjen. Dermed kan brukere – kanskje – stole på systemet igjen.

En planlagt feil?
ITavisen har også testet talepostkassen, og fikk ikke gjennom alle beskjedene.

– Hvis meldingene var under fire skunder lange ble de ikke registrert. Så korte meldinger blir ikke lagret. Da ville nemlig brukerne ha fått mange meldinger som ikke var reelle. Som for eksempel når noen ringer opp og legger på i samme øyeblikk som det piper i den andre enden, sier Nomeland. Han legger til at Telenor har opplyst om dette tidligere.

Annonse
Er det fikset?
Det kan godt tenkes at et par av meldingene vi la igjen var under fire sekunder. Men uansett har det jo vært et problem at en person som legger igjen en beskjed ikke blir oppringt før etter flere dager.

Men der legger Telenor skylden på SMS-systemet. Som altså skal være oppegående igjen i løpet av torsdagen.

Skal vi tro statsbedriften, er altså alt i orden igjen…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse