Annonse


Verdens første ADSL-nett

De to partene har signert en avtale som markerer starten på en kommersiell levering av datatjenester via ADSL-nettverk. ADSL er en ny teknologi som kan tillate overføring av store mengder data på vanlige kobberledninger.

Godt tilbud
Med denne teknologien fra Nokia vil Telecom New Zealand kunne tilby et vidt spekter av tjenester til både selskaper og privatpersoner, melder Nokia i en pressemelding.

Nokia vil levere en løsning med Eksos aksessløsning, IP aksess-servere, en Eksos R700 Remote Access Node, samt kundestøtte og faktureringsløsninger. Løsningen inneholder også IP-tjenester som støtter fjernarbeid og høyhastighets tilgang til Internett.

– Vi ser på dette som et stort skritt fremover. Nå kan vi tilby høyhastighets dataløsninger gjennom nettverket som allerede eksisterer – takket være ADSL, sier Barry Davey i Telecom New Zealand.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse