Oslo Børs

Annonse


IT styrkes videre

Oslo Børs

NetCom steg med 4,95 prosent og ble sist omsatt for 212 kroner. Det ble omsatt aksjer for nesten 15 millioner kroner i selskapet. NetCom steg over 5 prosent mandag også, og da var noe av årsaken spekulasjoner om nye samtaler mellom Telia og Telenor.

Dagens vinner
Merkantildata endte dagen på 79,50. Det er opp 2,50, noe som tilsvarer en stigning på 3,25 prosent.

Dagens kursvinner innen IT ble Multimedia Publishing, som steg 12,5 prosent. Men volumet var usedvanlig puslete, det ble bare omsatt aksjer for snaue 10.000 kroner. Aksjen endte opp ti øre og ble sist omsatt for 0,90 kroner.

Dagens taper
TTI Holdings ble dagens taper. Aksjen endte ned 33,3 prosent. TTI Holdings begynte dagen på 3 kroner og endte på 2 kroner. Det ble omsatt 43.000 aksjer i selskapet tirsdag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse